Still in Silence

Stykket er laget av Nina Ossavy og Marius Kolbenstvedt.

"Still in Silence har tatt det politiske teater til et nytt nivå med en sjokkerende, åpnende, dialektisk og utforskende forestilling som griper inn i det virkelige livet." Hilde Susan Jægtnes, scenekunst.no

Still in Silence:

Aktuelt miljøteater 5. juni

(16.05.2014) Still in Silence - et teaterstykke som hyller dem som våger å bryte stillheten om miljøskandaler - blir vist to ganger på Kulturhuset i Stavanger på Verdens miljøverndag, torsdag 5. juni.

Første forestilling er for skolelever og studenter, og er en gratis prøveforestilling fra kl. 13 til 14.30. Begrenset plass - påmelding til post@pukanalande.no.

Ettermiddagsforestillingen går fra kl. 17 til 18.30. Inngangspenger kr. 100 betales i døren (kun kontant).

Etter begge forestillingene inviteres publikum til dialog med skuespillerne om tematikken.

Stykket handler om stillheten vi opplever rundt den økende bruken av kunstgjødsel, sprøytemidler, genmodifisering av mat og patentering på liv. Med utgangspunkt i biolog Baard Johannesens varslingshistorie om korrupsjon på ledernivå i FAO, beveger forestillingen seg rundt global matproduksjon og den økologiske og demokratiske krisen som det kjemiske landbruket fører med seg.

Forestillingen er tidligere satt opp i Oslo i januar og i Tromsø i mai. Rachel Carson-prisen har invitert ensemblet til Stavanger, for å markere Verdens miljøverndag og å hylle Rachel Carson og andre som tør å si fra.

Du kan lese mer om stykket på http://ossavyogkolbenstvedt.blogspot.no.

Last ned informasjon for skoler/studenter.

Last ned informasjon om den åpne forestillingen.